SUCHÁ VÝSTAVBA

Overené našimi zákazníkmi

  • Komunikácie je top, a velmi dobré ceny
    Overený zákazník
  • Dobrá cena produktu
    Profesionálny prístup, príjemné vystupovanie, dodávka v poriadku, termín zo strany dodávateľa dodržaný.
    Overený zákazník
  • Rýchle dodanie ,bez problémov
    Overený zákazník
  • Rychlosť dodania
    Overený zákazník
  • Veľmi spokojný
    Overený zákazník

Konštrukčné doskové materiály pre drevostavby a suchú výstavbu:

CETRIS dosky

Cementotrieskové dosky s hladkým cementovo šedým povrchom.  V našej ponuke sú dosky BASIC, bez povrchovej úpravy sú určené predovšetkým ako konštrukčný materiál v prípadoch, kde je požadovaná súčasne odolnosť proti vlhkosti, pevnosť, nehorľavosť, ekologická a hygienická nezávadnosť.

FERMACELL dosky a príslušenstvo

Sádrovláknité dosky sú stavebnou a protipožiarnou doskou, ako aj doskou do vlhkých miestností.  Sádrovláknité dosky FERMACELL sa vyrábajú zo sadry a papierových vlákien, ktoré sa získavajú recykláciou. Z výroby sú hydrofobizované. Dosky sa používajú na steny a stropy. Na podlahy sa používajú špeciálne podlahové prvky. Príslušenstvo tvoria skrutky, lepidlá, tmely, podsypy, stierky a i. 

Masívne konštrukčné hranoly KVH, DUO/TRIO, BSH

Dĺžkovo nadpájané cinkované hranoly až do dĺžky 13m (KVH hranoly) a lepené hranoly pozostávajúce zo stredom rozrezaných dĺžkovo nadpájaných hranolov, ktoré sú lepené v dvoch alebo troch vrstvách (DUO/TRIO hranoly) a BSH lepené vrstvené hranoly.

Drevené obklady a dlážkovice

Na drevené obklady sa používa drevina borovica, smrek, termicky upravovaná borovica a sibírsky smrekovec. Forma profilu: tatranský profil, klasik/fase, rhombus, profil SSS. Dlážkovica sa vyrába zo smreku a borovice. 

Terasy

WPC UMP je inovatívny ekologický kompozitný materiál, ktorý v sebe spája vlastnosti plastu a upravených vlákien, ktoré vznikajú pri výrobe a spracovaní samolepiacich etikiet. Materiál neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie.

Purenit je funkčný materiál s vysoko izolačnými vlastnosťami na báze tvrdeného polyuretánu. Použitie hlavne keď drevotrieskové a drevovláknité dosky narazia na svoje hranice!

FUNDERMAX

Kompaktné dosky sa vyrábajú podľa európskej normy EN 438 v laminačných lisoch pod vysokým tlakom a za veľkej teploty z prírodných vlákien a syntetických živíc.

Zobrazuje sa 97 - 114 z 114 položiek
list