BRAVOLL

Overené našimi zákazníkmi

  • super komunikácia
    Overený zákazník
  • Rýchlosť vybavenia
    Skvelá komunikácia
    Skvelé ceny
    Overený zákazník
  • Odporučam všetko prebehlo v poriadku.Vysoka spokojnost.
    Overený zákazník
  • veľmi dobrá komunikácia z predajcom
    Overený zákazník
  • Rýchlosť dodania
    Komunikácia s predajcom
    Cena
    Ochota :)
    Overený zákazník

PTH-EX 08/.../fasádna hmoždinka/kovový tŕň

Plastvá kotva s oceľovým tŕňom do materiálov A,B,C,D (kotevná hĺbka 25 mm)

Viac detailov

Poradíme vám na čísle 0903 904 048

Cena za 200 kus/krabica

26,50 €

Cena za kus 0,13 €

Do 31.7.2017 sa predáva za akciovú cenu v cenách PTH-KZ.

Natĺkacia tanierová kotva s oceľovým tŕňom na mechanické upevnenie tuhých tepelno-izolačných dosiek z polystyrénu (EPS) a minerálnej vlny (MW) v kontaktných zatepľovacích systémoch (ETICS).

VÝHODY

  • Minimálna kotevná hĺbka - rýchle vŕtanie
  • Špeciálna deformačná zóna pre ľahkú montáž
  • Optimalizované obmedzenie prestupu tepla kotvou
  • Vysoká únosnosť - priaznivá spotreba kotiev
  • Jednoduchá a rýchla montáž
  • Flexibilné spojenie taniera kotvy s stierkovým tmelom
  • Vhodná i pre veľké hrúbky izolačných dosiek
  • Predmontovaná kotva
  • Možnosť kombinácie s prídavnými tatanierikmi BRAVOLL® IT PTH

Použitie:

do materiálov A,B,C,D (kotevná hĺbka 25 mm)

 

Technické vlastnosti výrobku PTH-EX 08/.../fasádna hmoždinka/kovový tŕň

Priemer drieku8 mm
Priemer taniera60 mm
Hĺbka vŕtania, povrchová montáž35 mm
Kotevná hĺbka hmin. 25 mm
Bodový súčiniteľ prestupu tepla χ povrchová montáž0,001 W/K
Kategórie použitia podľa ETAA, B, C, D
Európske technické osvedčenieETA 13/0951

Orientačná spotreba:

4-5 ks /m2

Súbory na stiahnutie

Technický list1.38MStiahnuť prílohu - Technický list
Napíšte hodnotenie produktu
PTH-EX 08/.../fasádna hmoždinka/kovový tŕň

PTH-EX 08/.../fasádna hmoždinka/kovový tŕň

Plastvá kotva s oceľovým tŕňom do materiálov A,B,C,D (kotevná hĺbka 25 mm)

Napíšte hodnotenie produktu
Súhlasím

Stránka Vašestavebniny.sk používa cookies. (viac info)