Ponuka internetových stavebnín

Overené našimi zákazníkmi

  • Rýchlosť komunikácie, ústretovosť
    Cenovo dostupné podľa dohody, rýchlosť komunikácie a ústretovosť.
    Overený zákazník
  • Rýchle jednanie
    Overený zákazník
  • veľmi dobrý prístup
    Overený zákazník
  • Rýchlosť, odbornosť
    Spokojnosť, odbornosť a ochota poradiť
    Overený zákazník
  • Ochotný, super komunikácia
    Overený zákazník

Ochrana osobných údajov

Identifikačné a kontaktné údaje.

Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť:  

TERRA TRADING, s.r.o.IČO:  36 485 977, DIČ: 2020020772, IČ DPH: SK2020020772 so sídlom Hraničná 8/667, 058 01 Poprad.

Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Prešov, oddiel: Sro, vložka číslo 14164/P.

kontaktné údaje: 

email : obchod@vasestavebniny.sk

telefón:  0903904048

internetová adresa: www.vasestavebniny.sk

 

Pri spracúvaní osobných údajov postupujeme v súlade s NARIADENÍM Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 (GDPR) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe takýchto údajov a v súlade so ZÁKONOM Č. 18/2018 Z.Z. o ochrane osobných údajov. 

 

Dokumentácia  pre ochranu osobných údajov bola spracovaná spoločnosťou PROENERGY s.r.o., Priemyselná 1, 031 01 Liptovský Mikuláš.

 

Informácia dotknutej osoby §19 a 20 - IS ESHOP

 

Informácia dotknutej osoby §19 a 20 - IS ÚČTOVNÉ DOKLADY (FAKTURÁCIA)

 

Informácia dotknutej osoby §19 a 20 - IS COOKIES

 

Informácia dotknutej osoby §19 a 20 - IS SÚDNE SPORY

 

Informácia dotknutej osoby §19 a 20 - IS EVIDENCIA OBCHODNÝCH PARTNEROV

 

Informácia dotknutej osoby §19 a 20 - IS SPRÁVA REGISTRATÚRY